divendres, 20 de maig del 2016

Ampliació P.8











WEBQUEST

WebQuest és un model d'aprenentatge extremament simple i ric per a propiciar l'ús educatiu d'Internet, basat en l'aprenentatge cooperatiu i en processos d'investigació per a aprendre. 

Un WebQuest és una activitat enfocada a la investigació, en la que la informació usada pels alumnes és, majoritàriament, descarregada d'Internet. Bàsicament és una exploració dirigida, que culmina amb la producció d'una pàgina Web, on es publica el resultat d'una investigació. 

WebQuest és una metodologia d'aprenentatge basat fonamentalment en els recursos que ens proporciona Internet que inciten els alumnes a investigar, potencien el pensament crític, la creativitat i la presa de decisions, contribuïxen a desenrotllar diferents capacitats portant així als alumnes a transformar els coneixements adquirits.

Google Sites és una aplicació en línia que permet crear un lloc web de grup de forma molt senzilla. En aquesta pàgina es podran incloure elements textuals i visuals com vídeos, presentacions o arxius adjunts. La web es pot compartir amb facilitat per tal de veure i/o editar la informació amb un grup reduït, amb la tota la comunitat, o amb tot el món.

CARACTERÍSTIQUES

  • Les pàgines són de fàcil creació.
  • No requereix codificació html, java, o qualsevol altre llenguatge de programació.
  • Disposa d'un ampli ventall de plantilles disponibles.
  • Permet la personalització de la interfície del lloc.
  • És fàcil d'integrar i adjuntar fulles, documents, vídeos, presentacions.
  • Permet que la pàgina sigui privada, que es pugui visualitzar, o que també es pugui editar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada