divendres, 20 de maig del 2016

Ampliació P.7









Que és Twitter? 

Twitter és una aplicació web gratuïta de microblogging que reunix els avantatges dels blogs, les xarxes socials i la missatgeria instantània. Esta nova forma de comunicació, permet als seus usuaris estar en contacte en temps real amb persones del seu interés a través de missatges breus de text a què es denominen Updates (actualitzacions) o Tweets, per mitjà d'una senzilla pregunta: Què estàs haciendo?.

Com funciona? 

Els usuaris envien i reben updates d'altres usuaris a través de breus missatges que no han de superar els 140 caràcters, via web, telèfon mòbil, missatgeria instantània o a través del correu electrònic; i inclús des d'aplicacions de tercers, com poden ser Twitterrific, Facebook, Twitterlicious, Twinkle, i moltes altres. En la secció del teu perfil pots estar al dia tant dels teus seguiments (following_profile) com dels teus seguidors (followers_profile) . A més de buscar amics, familiars, companys o altres persones del teu interés, Twitter també oferix altres opcions, com buscar en altres xarxes, invitar amics per email o seleccionar usuaris recomanats.

Qui són els fundadors de twitter? 

Twitter va ser fundat al març de 2006 pels estudiants de la Universitat de Cornell a Nova York, Jack Dorsey, Biz Stone, Evan Williams i Noah Glass. Els tres primers cofundaron la companyia Obvious que després derivaria en Twitter Inc. Actualment l'equip de Twitter està compost per 18 persones. Jack Dorsey és a més de cofundador el president de l'empresa. 


Com es va desenrotllar el projecte? 

Quan Dorsey va veure la posada en marxa de la missatgeria instantània, este es va preguntar si el rendiment del programari de l'usuari podria ser compartit entre amics fàcilment. Llavors es va reunir amb els fundadors d'Odeo (website d'agregació i publicació podcast) Noah Glass i Evan Williams, els que a més havien sigut previs fundadors d'Audioblog i Blogger i Pyra Labs respectivament


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada